Termeni si conditii de utilizare Bileteria.RO

Bileteria.RO este gestionat de BILETERIA S.R.L.. Obiectivul nostru este de a facilita comunicarea dintre călători şi companiile de transport. Astfel dezvoltăm si punem la dispoziţie unelte pentru informarea şi interacţiunea cu călătorii.

Prin accesarea si utilizarea serviciilor puse la despozitie de site-ul www.Bileteria.RO sunteti de acord cu toate condiţiile de mai jos. Dacă nu sunteţi de acord cu cel puţin una dintre ele, vă rugăm să nu accesaţi Bileteria.RO.

Informațiile

Sursa informațiilor este specificată la fiecare cursă în parte (la detaliile cursei). Majoritatea informațiilor prezente pe Bileteria.RO sunt furnizate de companiile de transport. Acestea din urma sunt responsabile pentru corectitudinea informațiilor furnizate.

În cazul unor incidente de orice fel, decurgând din folosirea sau interpretarea conţinutului Bileteria.RO, Bileteria S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă în niciun fel.

Conţinutul Bileteria.RO, incluzând text, etc. este protejat de legea drepturilor de autor şi aparţine Bileteria S.R.L.. Conţinutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, descărcat, postat, difuzat sau transmis în niciun fel, cu excepţia cazurilor de folosire în interes personal, ne-comercial.

Acceptul prealabil al deţinătorului drepturilor de autor trebuie obţinut în orice altă situaţie care presupune folosirea conţinutul Bileteria.RO.

Responsabilitatea comentariilor postate pe Bileteria.RO aparţine în întregime autorilor acestora. Oricum, Bileteria.RO îşi rezervă dreptul de a nu permite sau de a şterge postările defaimatoare sau nepotrivite.

Rezervari on-line

Pentru anumite curse, Bileteria.RO ofera posibilitatea rezervarii locurilor in avans, gratuit sau contra unei taxe.

Rezervarile sunt valabile numai in cazul in care informaţiile furnizate în procesul de rezervare sunt corecte şi actuale.

În cazul în care nu veţi achiziţiona bilete pentru rezervările care au primit acceptul operatorului, Bileteria.RO îşi rezervă dreptul de a nu mai primi cereri de rezervări de la posesorul acestei adrese de e-mail.

Compania de transport este obligata prin contractul cu BILETERIA SRL sa puna la dispozitie locurile solicitate calatorilor ce au obtinut un cupon de rezervare prin intermediul Bileteria.RO si care au respectat conditiile furnizate cu acest cupon.

Bilete on-line

Pentru anumite curse, Bileteria.RO ofera posibilitatea cumpararii biletelor in avans.

In urma finalizarii tranzactiei de cumparare a unui biletul on-line, veti primi prin e-mail un document PDF ce contine cate un bilet pentru ficare segment al calatoriei. Aceste bilete tiparite trebuiesc prezentate la imbarcare, unde veti primi biletul de calatorie si locurile rezervate. Biletele pot fi reprogramate in limita locurilor disponibile si in limita a 30 de zile de la data initiala. Reprogramarea se poate face cu cel putin 1 zi inainte de data calatoriei.

Biletele nu pot fi anulate in vederea restituirii contravalorii. Numai in cazul anularii cursei, compania de transport este obligata sa anunte si dupa caz sa reprogrameze sau sa returneze contravaloarea biletelor.

Biletele achiziționate de la Bileteria.RO nu sunt documente fiscale. La prezentarea acestora la îmbarcare veți primi biletele de călătorie ce reprezintă documente fiscale, cu exceptia biletelor pentru Sir Trans (SIR IMPEX SRL), caz in care va rugam sa ne solictati factura fiscala la rezervari@bileteria.ro .

Confidentialitatea

Bileteria.RO se angajează să nu înstrăineze informaţii furnizate de utilizatori unor terte parti, cu exceptia companiei de transport la care aţi solicitat rezervarea.

Clauze finale

Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii de folosire a acestui site oricând, fără preaviz, parţial sau în integralitate.