Stiri

Ce este nou in sistemul Bileteria

Precum știți, sistemul REZMax este folosit la gestiunea informațiilor publicate pe Autogari.RO și pentru gestiunea rezervărilor și biletelor vândute prin intermediul Bileteria, dar poate fi folosit și individual, atât de companiile de transport cât și de agentiile de turism.
În ultimele luni am lucrat la îmbunătățirea și extinderea sistemului, pentru a răspunde următoarelor cerințe:

  • Cooperarea între companii. Mai multe companii ce folosesc REZMax, se pot asocia pentru a vinde împreuna bilete la toate agențiile acestora.
  • Emiterea de bilete fiscale. Acum se pot tipări din sistemul REZMax bilete înseriate ce îndeplinesc toate condițiile biletelor fiscale pentru trafic intern și internațional.
  • Vânzarea în siguranță prin agenții. Un client REZMax poate încheia contracte de comision cu orice agenție ce foloseste REZMax fără a risca întârzierea sau neefectuarea plăților. Acest lucru este posibil datorită sistemului de plată a agențiilor cu cardul. REZMax va ajuta la întocmirea și gestiunea contractelor, cât și la facturarea biletelor și gestiunea încasărilor. Astfel veți putea gestiona un număr mare de agenții și fără nici un risc.

Pe lângă acestea, am facut multe alte mici îmbunătățiri pe care vă invităm să le descoperiți folosind REZMax.