Cum poți cumpăra bilet online fără card?

Vrei să îți rezervi un loc, dar nu ai card? Uite o veste care sigur își va încălzi sufletul în acest sezon rece: de acum, poți achita biletele online de pe BILETERIA.ro, cu numerar, la orice terminal SelfPay!

Iată cum funcționează procesul în 5 pași: 

  1. Rezervă online la BILETERIA

Pentru început, intră pe  BILETERIA.ro și alege-ți destinația, data călătoriei și numărul de pasageri. Fie că ești un aventurier solo sau ai dorința să împarți bucuria unei călătorii cu familia ori prietenii, site-ul nostru se adaptează nevoilor tale. Când ai toate detaliile, apasă butonul de rezervare și ești pe drumul cel bun!

  1. Generarea codului de bare

După ce ai făcut rezervarea online, alege plata cu numerar și vei primi un cod de rezervare.  Asigură-te că îl ai la tine când te îndrepți către terminal! 

  1. Mergi direct la terminal

Acum că ai obținut codul de rezervare, pasul următor este să te îndrepți spre cel mai apropiat terminal. Dacă nu știi deja unde se află cel mai apropiat terminal SelfPay, în vecinătatea codului vei găsi și un link către harta terminalelor. Perminte browser-ului să te localizeze pentru a-ți afișa cele mai apropiate terminale.

La stația de plată, vei găsi o gamă variată de opțiuni, dintre toate alege ALTE SERVICII și apoi BILETERIA

  1. Plătește cu numerar

Cu codul de bare scanat, numerarul îți devine aliat! Odată ajuns la terminalul de plată, trebuie să scanezi codul de bare sau să introduci codul de rezervare. Apoi, tot ce mai trebuie să faci este să introduci bancnotele în aparat și voilà, biletul este al tău. 

  1. Verifică Inbox-ul

Ajuns la cel de-al 5-lea pas, ai reușit să finalizezi plata cu succes și să obții un bilet de călătorie! Acum, verifică e-mailul și vei găsi biletele de călătorie în secțiunea Inbox (ia în considerare să te uiți și în „Spam”, în cazul în care vei întâmpina probleme în găsirea biletelor în Inbox). Singurul lucru pe care mai trebuie să-l faci este să te pregătești pentru călătorie și să-ți faci bagajul. Ia cu tine toate cele necesare și să te asiguri că ai totul pregătit!

Nu mai trebuie să pierzi timpul stând la coadă la ghișeu! Procesul de rezervare online și plata cu numerar, îți oferă acces rapid la o mulțime de bilete de călătorie. BILETERIA.ro îți oferă bilete la 1000 de trasee interne si internaționale, sau chiar de transfer aeroport.