AfiliereStiri

Abonament REZMax pentru agentiile de turism

REZMaxAgentBileteria anunta al doilea serviciu operational pentru agențiile vânzătoare de bilete. După caseta destinată agențiilor online, acum punem la dispoziție și un abonament la platforma de vânzări bilete REZMax.

Acest abonament, permite agențiilor să vândă bilete la mai mulți operatori dintr-un singur loc. Agențiile au libertatea să stabilească termenii colaborării, direct, cu fiecare operator în parte. Astfel, relația comercială se face direct între agenție și operatorul de transport. Platforma REZMax va gestiona toate vânzările, anulările și decontările de bilete, reducând astfel activitățile conexe vânzării de bilete.

Achiziționând acest abonament – REZMaxAgent, puteți solicita, din consola, colaborarea cu zecile de operatori care folosesc deja REZMax. Imediat dupa agreerea termenilor, operatorul activează servicul de vânzare bilete și noile destinații vă apar în consolă. Ulterior, aveți acces constant la situația biletelor vândute, prin multiple rapoarte și indicatori.

Pentru achiziționarea acestui abonament vă rugăm să completați acest formular. Prețul abonamentului REZMaxAgent este de 10 EUR/lună pentru maxim 5 agenți sau agenții și crește cu 10 EUR pentru ficare 5 agenți/agenții în plus.